Hjälp dina kunder genom wayfinding

Skyltar och vägvisningar är något som aldrig kommer bli gammalt eller dö ut. Trots att det numera finns mobiler med kartor och vägvisning så behövs det fortfarande skyltar. Det kan vara för offentliga områden som sjukhus, shoppingcenter eller andra ytor där det rör sig en stor folkmassa varje dag.
För att en skylt ska uppfylla sitt syfte krävs det att den är tydlig både i text och motiv. Det är även viktigt att den är placerad rätt för att omgivningen ska kunna se skylten. Genom att ha tydliga skyltar med bra budskap förenklas resan och upplevelsen blir positiv för besökaren. Det är ett effektivt och lättsamt sätt för att öka tryggheten och ge områden en gästvänlig atmosfär. Gör det bästa för besökare och omgivningen genom att skaffa wayfinding för ett snyggare och säkrare område.

Wayfinding är eftertraktat i 45 länder runt om i världen.

Skyltarna är tillverkade i företagets tillverkningsanläggning som ligger i Danmark, där ligger även huvudkontoret för den europeiska marknaden. Anläggningen är unik i tillverkningsbranschen då strävan är att kunna erbjuda de högsta miljöstandarderna i världen. Företaget är verksam i hela 45 länder runt om i världen varav högkvarteret finns i Storbritannien. Det är i högkvarteret som alla projekt samordnas.

Du som kund kan få den perfekta skylten för wayfinding just som du vill ha den, då material och designer anpassas efter projektet. För att få veta mer om just wayfinding kontaktar du kontoret antingen på telefonnummer: +46 8 549 011 11 som gäller i Sverige eller internationellt: +46 8 549 011 11. Det går även bra att maila dina funderingar till info@modulexsverige.se. Du kan även fylla i ett kontaktformulär och sen bli uppringt.